Tvoja budućnost počinje ovdje

Upis

Osnovne informacije

Victoria International University je akreditirana visokoškolska ustanova upisana u Registar visokoškolskih ustanova pri Agenciji za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete u BiH. Rješenje o akreditaciji možete pronaći ovdje, a na stranici Agencije za ravoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete možete saznati više.

Upisi na Victoria International University se vrše po objavljenom Natječaju/Konkursu, a studenti se mogu upisati na dodiplomske, master i doktorske studije. Više informacija o studijskim programima i smjerovima možete pronaći ovdje.

Proces prijave

1

Odaberi fakultet koji te zanima

Istraži naše fakultete i studijske programe kako bi pronašao onaj koji najbolje odgovara tvojim interesima i ambicijama. Naša ponuda nudi izvanredne mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj, pružajući ti jedinstvenu priliku da ostvariš svoje ciljeve.

2

Pripremi potrebne dokumente

Budite sigurni da ste prikupili sve potrebne dokumente kako bi vaša prijava bila kompletna i bez zastoja. Naš tim za upis uvijek je spreman pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja te osigurati da proces prijave bude što jednostavniji.

3

Ispuni prijavnicu za upis

Iskoristi našu jednostavnu i prilagođenu online prijavnicu kako bi se prijavio za željeni fakultet i odaberi smjer koji te ispunjava. Prijavljivanje je brzo i jednostavno, a naš sustav omogućuje ti da s lakoćom pratiš status tvoje prijave.

4

Sudjeluj u razgovoru

Očekuje te razgovor s našim stručnjacima, gdje ćemo imati priliku bolje te upoznati i razgovarati o tvojim akademskim ciljevima i motivaciji. Slobodno podijeli svoje ideje i ambicije kako bismo ti pružili najbolje iskustvo.

5

Primi obavijest o prihvaćanju

Nakon što pregledamo sve prijave, u što kraćem roku obavijestit ćemo te o rezultatima. Veselimo se tome da te pozdravimo kao službenog studenta Victoria International University i pružimo ti dobrodošlicu u našu zajednicu.

6

Napravi konačnu odluku o upisu

Konačna odluka je tvoja. Razmisli o svim mogućnostima koje ti pružamo i odaberi onu koja će te voditi prema uspješnoj budućnosti. Naš univerzitet pruža ti sve resurse i podršku kako bi ostvario svoje akademske i karijerne snove.

 

Šta je potrebno za upis?

Za upis je potrebno dostaviti:

 • Izvod iz matične knjige rođenih
 • Fotokopiju osobne/lične iskaznice ili putne isprave
 • Dvije fotografije u boji (4×6 cm)
 • Potvrda (uvjerenje) o prebivalištu ili boravištu
 • Kratka biografija (CV)
 • Pristupnici za upis na dodiplomske studije trebaju dostaviti u originalu ili ovjerenom fotokopiju svjedodžbe sva četiri razreda srednje škole i maturalnu svjedodžbu
 • Pristupnici za master studije trebaju dostaviti u originalu ili ovjerenom fotokopiju diplomu dodiplomskog studija ili četvorogodišnjeg studija po starom načinu studiranja i dodatak diplomi ili prijepis ocjena
 • Pristupnici za doktorske studije trebaju dostaviti u originalu ili ovjerenoj fotokopiji diplome master studija i dodatak diplomi ili prepis ocjena kao i motivacijsko pismo
 • Pri upisu na dodiplomski studij strani studenti su dužni nostrificirati diplomu srednje škole
 • Uplatnicu od 150 KM na ime upisnine
 • Uplatnicu od 100 KM na ime korištenja platforme za učenje na daljinu

Napomena:

Pristupnici koji su studirali ili studiraju na drugoj visokoškolskoj ustanovi a žele se upisati na neki od studija navedenih u Konkursu, trebaju dostaviti i dokumente o prethodno završenim ciklusima ili razdobljima studija (ispisnicu, potvrdu o položenim ispitima ili sl.).

Dokumenti za upis

Uz nabrojanu dokumentaciju potrebno je ispuniti i dostaviti i slijedeće dokumente:

Prijave za upis

  Počinje Završava
I rok za prijavu 19.06.2024 19.07.2024
II rok za prijavu    

Gdje poslati dokumentaciju?

Prijave za upis sa potrebnom dokumentacijom moguće je dostaviti lično na adresu:

Victoria International University
Zalik b.b., 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina

Prijavu možete predati osobno u studentsku službu svakim radnim danom između 8,00 i 16,00 sati.

IMATE PITANJA?

Imate li pitanja ili trebate pomoć pri odabiru pravog fakulteta i studijskog programa? Naš tim za podršku stoji vam na raspolaganju. Ispunite kontakt obrazac, a mi ćemo vam rado pružiti sve potrebne informacije i smjernice kako biste donijeli najbolju odluku za vašu akademsku budućnost.

+387 36 320 347
[email protected]