Natječaj za prijem studenata na Victoria International University za akademsku 2024/25. godinu

VIU-Share

Victoria International University sa zadovoljstvom objavljuje natječaj za prijem studenata za akademsku 2024/25. godinu. Pozivamo sve zainteresovane kandidate da se prijave i postanu dio naše akademske zajednice.

Kriteriji za upis ili nastavak studija:

Pravo sudjelovanja na Natječaju, pod jednakim uvjetima, imaju državljani Bosne i Hercegovine i strani državljani. Pristupnici koji nisu završili školovanje u Bosni i Hercegovini, imaju pravo sudjelovanja na Natječaju i prije izvršenog priznavanja (nostrifikacije) i ekvivalencije javne isprave, ali su dužni dostaviti dokaz o započetom procesu priznavanja (nostrifikacije) svjedodžbe ili diplome. Sukladno odluci Senata, izvedba pojedinih studijskih smjerova organizirati će se ukoliko se ispune minimalne upisne kvote. U slučaju većeg broja prijava, vrednovati će se uspjeh iz srednje škole.

Uz prijavu za upis (koja se može preuzeti u studentskoj službi ili na internetskoj stranici (www.viu.ba ), potrebno je dostaviti:

  1. Izvod iz matične knjige rođenih,
  2. Preslik osobne iskaznice ili putne isprave,
  3. Dvije fotografije u boji (4×6 cm),
  4. Potvrda (uvjerenje) o prebivalištu ili boravištu,
  5. Kratki životopis,
  6. Pristupnici za upis na preddiplomske studije trebaju dostaviti u originalu ili ovjerenom presliku svjedodžbe sva četiri razreda srednje škole i maturalnu svjedodžbu,
  7. Pristupnici za diplomske (magistarske) studije i integrirani studij trebaju dostaviti u originalu ili ovjerenom presliku diplomu preddiplomskog studija ili četvorogodišnjeg studija po starom načinu studiranja i dodatak diplomi ili prijepis ocjena,
  8. Uplatnicu od 150 KM na ime upisnine
  9. Uplatnicu od 100 KM na ime korištenja platforme za učenje da daljinu.

Dokumenti:

i UPISNI ROK JE OTVOREN!
UPISUJEŠ FAKULTET?

Victoria International University vrši upis studenata na preddiplomski i diplomski (master) studij u akademskoj 2024/2025. godini.

Saznaj više

Posljednje vijesti

Bajram šerif mubarek olsun
16/06/2024
Obavijest o zatvaranju Univerziteta zbog vjerskih praznika
12/06/2024
Sretan Vaskrs!
05/05/2024