Gost predavač na Victoria International University u sklopu Erasmus plus programa razmjene

Obavještavamo da će se u sklopu Erasmus plus programa razmjene održati klasična i online nastava gostujućeg profesora sa državnog TVZ-a tj. Tehničkog Veleučilišta iz Zagreba (Hrvatska) nastavnika Vladimira Šimovića za sve studente, nastavnike i osoblje te goste Victoria International University Mostar (studenti koji studiraju u ovoj akademskoj godini 2023/2024 na svim studijima svih fakulteta Victoria International Univerziteta),
a prema sljedećem rasporedu za ovaj tjedan:

  • Srijeda 21.2.2024. od 12.30 u velikoj dvorani i/ili online (putem poveznica objavljene u nastavku ove objave) Victoria International University Mostar na temu “Gameing industrija, poslovno-informacijski i financijski aspekti-stanje u svijetu i regiji”, svi su dobrodošli i na koncu predavanja se očekuje akademska rasprava.

  • Četvrtak 22.2.2024. od 12.30 u velikoj dvorani i/ili online (putem poveznica objavljene u nastavku ove objave) Victoria International University Mostar na temu “Gameing industrija, okruženja u razvoju-izazovi i perspektive”, svi su dobrodošli i na koncu predavanja se očekuje akademska rasprava

Nastava u srijedu i četvrtak počinje u 12.30 sati i traje minimalno 1 školski sat u bloku, uz isto toliko vremena očekivanog za upite i raspravu.

Snimljena predavanja i drugi materijali uz predavanja će biti objavljeni i dostupni na web stranicama Victoria International University Mostar poslije nastave, kao i međunarodno predavanje na sličnu temu na engleskom jeziku gostujućeg profesora, a uz njegovu dozvolu za objavu u okviru mrežnih stranica Victoria International University Mostar te u nastavi određenih kolegija.

Ured za Erasmus plus i međunarodnu suradnju Victoria International University Mostar

Da biste se pridružili online predavanjima i raspravi prijavite se barem 5 minuta prije početka predavanja u aplikaciji Google Meet, tj. kliknite na sljedeću vezu:

https://meet.google.com/fes-axsk-xn

Ili

otvorite Google Meet i unesite ovaj kôd: fes-axsk-xni

Za sve upite i informacije obratite se na e-mail-ove:

[email protected]

Ili

[email protected]

Leave a Reply