Pridruži nam se u kreiranju zdravije budućnosti

Fakultet zdravstvenih studija

Smjerovi

Farmacija

Nutricionizam i zdravlje

Kozmetologija

Sestrinstvo

Fizikalna terapija

Nakon što odaberete svoj željeni studijski smjer, naša stručna akademska podrška bit će vam na raspolaganju tijekom vašeg studiranja, pružajući vam potrebnu podršku i resurse kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Zašto izabrati zdravstvene studije?

Izaberite Fakultet zdravstvenih studija kako biste započeli svoju karijeru u zdravstvu. Naša predanost izvrsnosti, stručno osoblje i pristup najnovijim inovacijama omogućit će vam da se istaknete u ovom dinamičnom svijetu.

U nastavku možete pročitati neke zanimljivosti o studijima koji se nude na Fakultetu zdravstvenih studija:

  • Naš fakultet nudi odličnu priliku za praktično učenje kroz stvarne scenarije i simulacije, pripremajući vas za stvarne izazove u vašoj budućoj karijeri.
  • Naša mreža međunarodnih partnera omogućit će vam da se povežete i učite od stručnjaka iz cijelog svijeta, proširujući vaše horizonte i perspektive.
  • Fakultet je usmjeren na najnovije inovacije u zdravstvu, pripremajući vas da se nosite s brzim promjenama i budete konkurentni na globalnom tržištu rada.
  • Fleksibilni programi i opcije prilagođenih studija omogućuju vam da uskladite svoje obrazovanje s osobnim obavezama i ciljevima.

INFORMACIJE

V.D. Dekana fakulteta
doc.dr.sc. Doris Pavković

Kontakt
Zalik bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina

+387 36 320 347
[email protected]

Pon – Sub 8:00. – 16:00

Pratite nas

Vodič za studente

Na svim studijskim ciklusima, realizirati će se studijski smjerovi koji budu imali optimalan broj polaznika za održavanje nastave, a to je najmanje 10 studenata.