Prometne studije za sjajnu karijeru

Fakultet prometnih studija

Fakultet prometnih studija, smjer Cestovni promet predstavlja spoj znanstvenih opusa, utemeljenih na primjeni dostignuća različitih znanosti i znanstvenih polja, no primarno znanstveno polje čini promet i to sa elementima multidisciplinarnog pristupa. Na temelju toga se razvija kvalitet u struci koji počiva na samostalnom radu, kreativnosti u odlučivanju i opsluživanju postavljenog cilja. Zbog takvog djelovanja ono doprinosi koheziji, suradnji, prijateljstvu, a ujedno ispunjavanju ciljeva. Spoj prometne znanosti i inter-/multidisciplinarnosti, predstavlja budućnost od posebnog javnog interesa.

Zbog toga se nastoji staviti veliki akcenat na praktičnu dimenziju jer norme, natječaji, tržišne i kadrovske potrebe i standardi struke jasno ukazuju na postojanje kontinuirane potrebe za povezivanjem i nadogradnjom prometa i društva.

Smjerovi

Cestovni promet

Nakon što odaberete svoj željeni studijski smjer, naša stručna akademska podrška bit će vam na raspolaganju tijekom vašeg studiranja, pružajući vam potrebnu podršku i resurse kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Zašto izabrati prometne studije?

Kroz duboko ukorijenjenu stručnost i inovativni pristup, pružamo vam priliku da istražite drugačiji svijet cestovnog prometa, stvarajući čvrste temelje za uspješnu karijeru i doprinos zajednici.

U nastavku možete pročitati neke zanimljivosti o studijima koji se nude na Fakultetu prometnih studija:

  • Naš fakultet nudi sveobuhvatne programe usmjerene na upravljanje, regulaciju i sigurnost cestovnog prometa, pružajući vam specijalizirano znanje i vještine za ispunjavajuću karijeru u ovoj važnoj oblasti.
  • Praktična obuka i simulacije opskrbljuju vas praktičnim vještinama potrebnim za rješavanje stvarnih prometnih scenarija, osiguravajući da budete dobro pripremljeni za učinkovito doprinosenje prometnoj sigurnosti.
  • Ostanite ispred konkurencije uz izlaganje najnovijim tehnologijama i inovacijama koje oblikuju budućnost upravljanja cestovnim prometom, poboljšavajući vašu konkurentnost u industriji.
  • Razvijajte kritičko razmišljanje i sposobnost rješavanja problema kroz angažirajuće projekte i studije slučaja, osnažujući vas da se samouvjereno nosite s kompleksnim izazovima upravljanja cestovnim prometom.

INFORMACIJE

V.D. Dekana fakulteta 

 

 

Kontakt
Zalik bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina

+387 36 320 347
[email protected]

Pon – Sub 8:00. – 16:00

Pratite nas

Vodič za studente

Na svim studijskim ciklusima, realizirati će se studijski smjerovi koji budu imali optimalan broj polaznika za održavanje nastave, a to je najmanje 10 studenata.