Prvi međunarodni naučno-stručni skup „Zelena ekonomija – stanje, izazovi i perspektive za privredni razvoj regiona Zapadni Balkan”

Prvi međunarodni naučno-stručni skup „Zelena ekonomija – stanje, izazovi i perspektive za privredni razvoj regiona Zapadni Balkan"

29sep11:00 amPrvi međunarodni naučno-stručni skup „Zelena ekonomija – stanje, izazovi i perspektive za privredni razvoj regiona Zapadni Balkan"

Detalji

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na da svojim referatom (prezentacijom, naučno- stručnim radom, člankom itd.) učestvujete na Prvom međunarodnom naučno-stručnom skupu „Zelena ekonomija – stanje, izazovi i perspektive za privredni razvoj regiona Zapadni Balkan”, koji će se održati (online), u petak 29.9.2023. godine u 11:00 sati u organizaciji Fakulteta ekonomskih studija, „Victoria International University“ u Mostaru.

Ovaj naučno-stručni skup bit će posvećen razumijevanju privrednog ambijenta regiona Zapadni Balkan. Vaše prijave teme, odnosno kratke prezentacije do 15 slajdova potrebno je da dostavite na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 25.9.2023.godine.

Kompletne radove na istu e-mail adresu potrebno je da pošaljete najkasnije do 10.10.2023. godine. Kotizacija za Prvi međunarodni naučno-stručni skup je besplatna, a svim učesnicima bit će dodjeljenji Certifikati o učešću.

Autorima koji prijave temu odnosno kratke prezentacije, dostave do gore navedenog datuma, tehnička podrška će najkasnije do kraja 27.9.2023. godine dostaviti službeni link za pristup na Prvi međunarodni naučno-stručni skup. Dostavljeni (kompletni) radovi koji budu prihvaćeni od strane recenzentskog odbora, bit će objavljeni u Zborniku radova Prvog međunarodnog naučno-stručnog skupa „Zelena ekonomija – stanje, izazovi i perspektive za privredni razvoj regiona Zapadni Balkan”, najkasnije do 20.10.2023. godine. Kotizacija za objavljivanje rada je besplatna.

more

Vrijeme

29/09/2023 11:00 am(GMT+01:00)