Alumni

Alumni Klub je dobrovoljno udruženje svih studenata koji su završili preddiplomske, diplomske, magistarske i doktorske studije na Victoria International University, kao i sadašnjih studenata s ciljem ostvarivanja interakcije i međusobne komunikacije te jačanja veza studenata i Univerziteta. Razlog osnivanja Alumni Kluba je poticanje saradnje između Univerziteta i bivših i sadašnjih studenata, sklapanja budućih poslovnih veza, organiziranja zajedničkih druženja, saradnje s društvenom zajednicom, unapređenje akademskih vještina te organizacije godišnjica, proslava, konferencija, seminara i putovanja. Alumni Klub će pružiti svim članovima mogućnost profesionalne i lične nadogradnje.

Članstvo

Članovi Alumni Kluba mogu biti svi bivši i sadašnji studenti Univerziteta, te ostali akademski građani koji žele biti dio ove zajednice koja djeluje i obrazuje kadar u skladu s načelima humanog održivog razvoja. Članstvo je besplatno, a učlaniti se možete putem slijedećeg linka.

Pridružite nam se kako bismo zajedno stvarali nove mogućnosti, dijelili iskustva i inspirirali buduće generacije.

ii UPISNI ROK JE OTVOREN!
UPISUJEŠ FAKULTET?

Victoria International University, Mostar vrši upis studenata na dodiplomske, master i doktorske studije u akademskoj 2023/2024. godini.

Saznaj više